;

Despre noi

PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL, firma de amenajari interioare si renovari in Oradea si judetul Bihor

O noua constructie sau o renovare nu trebuie sa fie un motiv de stres, ci o activitate care ai certitudinea ca se va finaliza in cele mai bune conditii si cu rezultatele asteptate

O renovare nu trebuie sa fie un motiv de stres, ci o activitate care ai certitudinea ca se va finaliza in cele mai bune conditii si cu rezultatele asteptate

Suntem o firma de constructii si amenajari interioare din Oradea.

PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES a fost infiintata din dorinta de a intampina nevoile clientilor pentru constructii, renovari, finisaje, amenajari interioare, reparatii sau montaje obiecte sanitare.

Scopul nostru este de a oferi servicii de cea mai buna calitate, realizate cu seriozitate si in termenele stabilite de comun acord cu clientul. Toate lucrarile se fac in baza unui contract, antemasuratori si devize de lucrari.

Am identificat toate problemele si inconvenientele cu care se confrunta oamenii cand demareaza proiecte de constructie, finisaje, reparatii sau montaje si ne-am organizat activitatea in asa fel incat aceste inconveniente sa fie pe cat posibil evitate.