;

Nota de informare privind protecţia datelor personale

 

SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL denumita mai departe PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES in calitate de autor, proprietar, administrator al site-ului web:

www.pro-constructii.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site pentru a gasi informatiile dorite in cel mai usor si rapid mod posibil.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.pro-constructii.ro, prin completarea formularului de contact sau cerere de oferta, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (art.12)

– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

– dreptul de opoziţie (art.15);

– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

– dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizaţi.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL, Oradea, str. Rampei, nr. 2, jud. Bihor sau pe adresa de email office@pro-constructii.ro.

 

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

– pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;

– pentru a va confirma serviciile pe care le-ati cerut in sistem on-line si a va furniza;

informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);

– inscrierea in programele de fidelizare

– transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

– informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES sau ale firmelor partenere;

– transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES.

PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispoziţiile legale;

Protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES si ale site-ului www.pro-constructii.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.pro-constructii.ro:

www.pro-constructii.ro NU stocheaza pe server datele furnizate de dumneavoastra in cadrul formularului de contact sau formularului de cerere oferta.

Aceste informatii (nume – prenume, adresa de e-mail si telefon) se vor regasi doar pe adresa noastra de email office@pro-constructii.ro pentru a va putea raspunde solicitarilor venite pe aceasta cale.

Completarea formularului de contact sau a formularului de cerere oferta de pret este considerata consimtamantul expres si neechivoc al utilizatorului pentru folosirea datelor sale personale in scopul contactarii si transmiterii de mesaje electronice.

SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea datelor furnizate de catre utilizatori prin intermediul formularului de contact.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES poate folosi datele statistice in urmatoarele scopuri:

– realizarii de rapoarte / analize;

– realizarii de informari in scopuri proprii;

– publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL