;

Termeni si conditii

SC  PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL

 

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR
SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.
SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE
Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI
SC PRO CONSTRUCT ROYAL SERVICES SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.